Total Hospitality Today!

Zeer mooi restaurant met grote zaal in Oost-Nederland

Zeer mooi restaurant met grote zaal in Oost-Nederland

Bedrijfstype: Restaurant met grote zaal
Regio: Overijssel
Vestigingsplaats: Middelgrote plaats
Inventaris / Goodwill: Op aanvraag
Omzet: Op aanvraag
Maandelijkse huur: € 3.720,00 excl. BTW (incl. bovenwoning)

Ter overname wordt aangeboden een zeer mooi restaurant met een grote zaal.  Dit restaurant met een oppervlakte van zo’n 890 m2 is gelegen op een goede locatie aan een grote doorgaande weg op een grondstuk van totaal zo’n 1450 m2. Dit geweldig mooie complex is voorzien van de meest moderne technische voorzieningen en installaties. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en is tussen 2009 en 2018 van binnen geheel vernieuwd en van een compleet nieuwe inrichting voorzien.

Dit exclusieve en unieke restaurant biedt plaats aan zo’n 400 gasten en is een begrip in de omgeving met een zeer goede omzet. Het restaurant is dagelijks (m.u.v. maandag) geopend. Het restaurant is zeer sfeervol en warm ingericht en heeft aan de achterzijde een zeer grote eigen parkeerplaats.

Door de rustgevende ambiance van het restaurant leent haar accommodatie zich ook perfect voor zowel grote als kleine huwelijksfeesten, partijen, grote en kleine feesten, maar ook voor een zakelijke bespreking, een congres, een seminar, een vergadering, een productpresentatie, enz., enz. Het restaurant kan worden ingericht in meerdere zalen van klein tot groot. Er is tevens een aparte ruimte ingericht als kinderspeelplaats. Daarnaast zijn er luxe dames- en herentoiletten en een invalidentoilet.

Naast de gezellige ingerichte zalen heeft het restaurant ook grote volledig ingerichte keuken en een zeer ruim magazijn. Gelet op de goede, de grootte en de indeling van het restaurant en de grote eigen parkeerplaats, is het geheel zeer geschikt voor allerlei vormen van horeca en/of andere bedrijfstakken.

Al met al een sleutelklaar bedrijf met een hoge omzet met nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

Aanvaarding in overleg.

Voor nadere informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de THT Consultancy telefoon 06-53931329.