Total Hospitality Today!

Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna in Enschede

Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna
Ribbelerbrinkstraat 63 te 7531CB Enschede

Bedrijfstype: Pizzeria
Regio: Overijssel
Ligging: Woonwijk
Vestigingsplaats: Enschede
Inventaris / Goodwill: Op aanvraag
Maandelijkse huur: € 500,00 excl. BTW

I.v.m. omstandigheden ter overname aangeboden, op zeer goede locatie tussen meerdere woonwijken in Enschede, de inventaris, goodwill, exploitatie en de huurrechten van de “echte Italiaanse” Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna

Deze schitterende pizzeria is een begrip in Enschede en omstreken. Het is gevestigd in een mooi pand met zitgedeelte, open keuken, achterliggende volledige keuken en een ruim magazijn en is gelegen in een klein winkelcentrum in Enschede. Naast het afhalen behoort bezorging tot één van de hoofdonderdelen van Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna. De zaak is sfeervol, warm en efficiënt ingericht.

Bij Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna staat smaak en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Sinds haar oprichting in 2017 is Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna dé smaakmaker van Enschede op het gebied van verrukkelijke pizza’s, overheerlijke pasta’s en verrassende bijgerechten. Smaak, kwaliteit en een snelle en goede service; dat is waar Pizza Per Tutti – Pizza Pinna voor staat. Het hele concept van Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna is daar dan ook op gericht.

Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna beschikt over goede apparatuur voor het bereiden van haar maaltijden. Het gezellige en moderne interieur heeft meerdere zitplaatsen ook voor afhalers. Verder is er een klein overdekt terras aan de voorzijde. Het totale vloeroppervlak is ongeveer 65 m2.

Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna beschikt verder over 3 scooters en 2 E-bikes ten behoeve van de bezorgingen. Er is meer dan voldoende parkeerruimte om en nabij Pizzeria Per Tutti – Pizza Pinna in Enschede.

Pizza Per Tutti – Pizza Pinna in Enschede is dagelijks geopend van 16.00 tot 21.00 uur en bezorgt in heel Enschede en daarbuiten.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer of ondernemerskoppel om hier een gezonde toekomst op te bouwen. Al met al een sleutelklaar bedrijf met een hoge gezonde omzet, een zeer lage huurprijs voor een dergelijke locatie en ook volop mogelijkheden om de omzet te laten groeien.

Huurprijs pand is echt maar € 500,00 excl. BTW per maand en uiteraard exclusief de kosten voor gas, elektrisch en water.

Overnameprijs inventaris / exploitatie en goodwill op aanvraag