Total Hospitality Today!

Bistro The Lodge Martinusplein 8 in het centrum Losser

Bistro “The Lodge”
Martinusplein 8 te 7581AN Losser
Bedrijfstype: Bistro / Restaurant 
Regio: Overijssel / Twente 
Koopsom inventaris: € 20.000,00
Ligging: Centrum 
Vestigingsplaats: Losser 

Tegenover de Martinustoren op het karakteristieke Martinusplein is in het monumentale oude Losserse “Bonkenhoes” midden in het centrum van Losser sinds 2004 Bistro “The Lodge” gevestigd. Het “Bonkenhoes” is een prachtig monumentaal pand uit de zeventiende eeuw. In 2004 e.v. is het pand zeer grondig gerenoveerd en verbouwd en heeft Bistro “The Lodge” zijn intrek genomen in dit prachtige pand. De zaak is zeer sfeervol en warm ingericht. De bistro is voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zeer goede apparatuur en beschikt over een zeer goede keuken. Bistro “The Lodge” is dan ook een zeer bekend en druk bezocht restaurant in Losser en de gasten komen uit geheel Twente en Duitsland.

Bistro “The Lodge” heeft binnen zo’n 60 zitplaatsen, midden in de zaak een hele mooie grote open haard, een grote bar, volledig ingerichte keuken met alle benodigde apparatuur en uiteraard moderne dames- en herentoiletten. De ruime kelder wordt gebruikt voor opslag. De grote keuken is voorzien van alle nodige apparatuur om aangenaam te kunnen werken. Aan de achterzijde van de bistro is een grote opslag voor o.a. openhaardhout. Aan de zijkant van de bistro is, geheel in de stijl van het monumentale pand, een groot overdekt terras gerealiseerd met zo’n 30 zitplaatsen.

Er is een volledige horeca vergunning en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer naar eigen inzicht aan te passen. Er is meer dan voldoende parkeerruimte in de nabijheid van de Bistro.

Een sleutelklaar bedrijf met een redelijke huurprijs voor een dergelijke prachtig pand en locatie. Eventuele koop van het pand behoort tot de mogelijkheden.

Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren, echter eventuele deelfinanciering kan tot de mogelijkheden behoren.

Aanvaarding in overleg