Financieringen

Total Hospitality Today!

Financieringen

Altijd lastig en ook het moeilijkste onderdeel als de plannen er zijn. Uit de praktijk blijkt ook vaak dat het bij veel bedrijven in het begin mis gaat. Dit heeft 2 oorzaken. Te hoog gefinancierd, met te hoge rentes of/en volledig boven de begroting uitkomen ( dus niet goed begroot, of te optimistisch ) Je wilt als ondernemer altijd je plan kunnen uitvoeren, mede daardoor ga je in het begin akkoord met bovengenoemde feiten.

Bij THT blijven we altijd op de grond staan, en weten waarom dit vraagstuk goed juist en geduldig moet worden gedaan. Waarom ?, omdat we zelf ook in die valkuil zijn gelopen. Dat ligt niet vaak aan de aanbieder van de financieringen maar aan de “roze wolk” waar je als ondernemer naar kijkt. En als ondernemer ben je natuurlijk altijd positief. Dat is ook je kracht. Wij zorgen er echter voor dat je ook nuchter naar alles gaat kijken.

Ook hebben wij zeer goede contacten met diverse soorten van financiers, en hebben daar ook een goede naam. Ons in schakelen betekend ook meer vertrouwen bij die instanties. Daarnaast zijn wij onafhankelijk in deze branche. Wij zullen ook pas financiers benaderen als we 100% achter de plannen staan. Dus heb je een nieuw plan, of uitbereidingsplannen, schakel ons vroegtijdig in om alles op elkaar af te stemmen, en combineer meerdere financiering mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We wisselen graag gratis en geheel vrijblijvend van gedachten?