Horeca Crowdfunding Twente

Total Hospitality Today!

Horeca Crowdfunding Twente

Wat is crowdfunding ?

Crowdfunding is het investeren met of uitlenen van (relatief kleine) bedragen door een grote groep investeerders aan particulieren of ondernemingen. Horeca Crowdfunding Twente brengt geldvragers en geldgevers samen.

 

Hoe kan Horeca Crowdfunding Twente u helpen ?

Bij Horeca Crowdfunding Twente kunt u als startende of reeds gevestigde horeca-ondernemer een financieringsaanvraag indienen. U bepaalt hierbij in principe zelf de hoogte van het geboden rendement en de looptijd. Het platform neemt uitsluitend financieringsaanvragen in behandeling met een minimale hoofdsom van € 75.000. Let op: u dient over minimaal 20% eigen inbreng te beschikken. Voorbeeld: U heeft een totale financieringsbehoefte van € 100.000. Uw eigen inbreng dient dan € 20.000 te bedragen. Daarmee kan dan € 80.000 geleend worden via ons platform.

Aan startende ondernemers wordt een lening verstrekt van maximaal € 200.000.

Indien u een bestaande horeca-onderneming wenst over te nemen, dan is een bedrijfseconomisch verantwoorde overnamesom belangrijk bij de beoordeling van uw financieringsaanvraag. Wij adviseren u om in een vroeg stadium contact met ons op te nemen om u te kunnen begeleiden in dit traject.

Horeca Crowdfunding Twente werkt nauw samen met Horeca Crowdfunding Nederland.

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden van crowdfunding neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
We wisselen graag vrijblijvend van gedachten!