Crisis & Interim Management

Total Hospitality Today!

Crisis & Interim Management

THT heeft de juiste oplossing  voor de tijdelijke invulling van management bij ziekte en/of reorganisatie. Wij kunnen in sommige situaties eventueel uw exploitatie overnemen om het geheel verkoop klaar te maken. Dit is echt een van onze specialiteiten en hierin gaan we heel ver. 

Stapelen de facturen zich op of neemt stress de overhand ? Of zit alles even tegen en is de boekhouding niet op orde ? Niet meer klant vriendelijk kunnen zijn ? Als je deze zaken herkent wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dit voor je oplossen.

Maar ook bij personele problemen of wilt u er zelf even tussenuit ? Heeft u tijd nodig om alles weer te resetten of de boel eens flink op te schudden ? Ook dan hebben wij de juiste oplossing. We kunnen zelfs de zaak overnemen, of mee exploiteren, inclusief personeel. Maar ook de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer kunnen wij tijdelijk overnemen. Vaak levert deze samenwerking voor zowel de ondernemer als voor ons een nieuwe frisse kijk op.

THT is erg resultaat- en praktijkgericht en daarom ook zeer efficiënt. Uiteraard met uw visie als leidraad, maar natuurlijk zullen wij onze mening en ons advies altijd met u delen.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
We wisselen graag vrijblijvend van gedachten!