Concepten

Total Hospitality Today!

Concepten

Een (nieuw) Concept, roept vaak weerstand op, vooral omdat mensen het niet kennen. Maar over het algemeen is het niet verkeerd om te onderscheiden. Er is al zoveel van hetzelfde. En dat is natuurlijk weer de makkelijker manier (ze zeggen niet voor niets “beter goed gestolen is beter dan slecht bedacht”). Deze uitspraak klopt ook, alleen kunnen vernieuwingen geen kwaad.

Concepten uitwerken, meedenken, valkuilen, schaven en ze ook daadwerkelijk maken vinden we het leukste wat er is. Ook direct verder denken en de voorbereidingen treffen voor uitbereidingen van een concept is een opportunity. Doel is om een compleet uitgewerkt concept te maken, waar we alleen nog een beetje aan hoeven te schaven in de toekomst.

Daarnaast hebben we zelfs een aantal concepten op de plank liggen, die we graag delen met de juiste ondernemer, op de juiste plaats. Maar Horeca is maatwerk dus het moet wel passen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
We wisselen graag vrijblijvend van gedachten!